Uf, pauza... Odmor od smorova sa fakulteta, glupih profesora, dabrova i drugih zverinja (zamislite me kako dišem duboko, kao da pokušavam da udahnem slobodu)...

Ne ide mi se na predavanja, samo bih da malo duže spavam, crtam i čitam prave knjige, da visim sa društvom i da igram fudbal... i Evidence i Call of Cthulhu, naravno. :)

Prsti me još uvek bole od gitare. Tek sada sam počeo da učim neke pesme, mučim se da nateram levu ruku da radi ono što ja hoću.

Desetog oktobra mi je bio rodjendan. :) Kako godine brzo prolaze... Pomalo me to plaši. Sva deca maštaju da porastu, a kad dodju u dvadesete, kao i ja, požele da tu ostanu zauvek. Anyway, te večeri sam izveo društvo na piće, tačnije na koktele. :) Kakva lepa umetnost, umetnost mešanja pića. Neka priča ko hoće kako mešanje pića nije dobro, ja to volim. Fora je kad piješ piće, a u stvari piješ najmanje pet vrsta. ;)
Ne mogu da zamislim nijednu žurku bez vinjak-kole. Ako nema onda pijem bambus. Ako nema ni toga, onda pijem pivo. Kao pravi metalac... :)

 

Čitamo se uskoro. Možda dotad nadjem i nešto pametno da pišem... 

P.S. Nisam vam pokazao moju prvu priču Andjeo. Pročitajte... :)