[Generalna , L(j)udi ] 30 Januar, 2007 16:46

Upravo mi drugarica priča za slučaj koji je čula od sestre svoje drugarice (ili tako nešto). Radi se o soku prosipanom na tastaturu i savetu jedne profesorke informatike.

Ovako, ta devojka je prosula sok po tastaturi zbog čega pojedina dugmad nije radila. Pošto nije znala šta da radi, rešila je da pita svoju profesorku informatike za savet (inače, čini mi se da je gimnazija u pitanju). Nakon pažljivo iznesenog problema profesorka je dala sledeći savet:

"Imala sam ja takve slučajeve i jedino će pomoći tuširanje tastature vrelom vodom jedno petnaestak minuta, a onda da je ostaviš pored TA peći koja duva da se  osuši. Posle toga bi trebalo sve da bude kako treba."

 tastatura

Kad sam ovo čuo, desio se jedan veliki ROFL s moje strane. Jbt, da li je neko stvarno toliko  lud da daje takve savete i da zaista misli da će upaliti?

 

Ne znam za vas, ali meni je dosta ovakvih nesposobnjakovića koji predaju u raznim školama, pa čak i na fakultetima.

[Generalna ] 28 Januar, 2007 22:20

Samo jedna kratka misao za danas:

- Šta je ironija?

- Kad se  ateista zove Bogoljub!

 

Smeje se

[Generalna ] 23 Januar, 2007 18:24

Pre neki dan sam imao raspravu sa nekim prijateljima, a tema je bila religija (moja omiljena za svadju). U svoj onoj galami i naklapanju, dodjem konačno do reči i krenem da izlažem svoje viđenje crkvenih knjiga i verovanja. Citiram samog sebe: "... svako sa iole malo mozga može da shvati..." i onda mi upadne jedna drugarica u reč i kaže:

"Šta si rekao? Iole?!"

Rekoh: "Da."

A ona: "Pa dobro Miloše, nemoj sad da govoriš tim književnim govorom, znamo mi da čitaš knjige... A šta ti to uopšte znači?"

"Najpribližnije znači barem, bar... znaš, bar malo mozga..." 

"Aha..." 

I onda sam odustao od dalje priče, jer su već promenili temu a ja ostao da se tiho, u sebi nerviram.

Jebeš izražavanje većine, držim se ja knjiga.

[Generalna ] 22 Januar, 2007 17:12

Pošto se ja neko vreme bavim pojedinim oblicima umetnosti, tu se, između ostalog, našla i digitalna umetnost. S vremena na vreme, dozvoliću vam da vidite moje digitalije. ;)

Svi znamo šta se pre izvesnog vremena dogodilo u Pančevu. Ispuštanje otrovnih, kancerogenih i ko zna kakvih još gasova... Ovo je slika koju sam uradio u to vreme.

http://img262.imageshack.us/img262/7343/stopthepollutionbymadje5eg.jpg
 

[Generalna ] 21 Januar, 2007 21:23

U poslednje vreme posećujem razne forume i blogove i na svakom srećem većinu koja se gnuša svih oblika folka (bio on turbo, ili neki drugi), Granda i Pinka. Svi pljuju po njima, optužuju za komercijalizaciju muzike, pritom koristeći abnormalan broj uzvičnika i velikih slova. Kao da im je CAPS LOCK zaglavljen... Sad sledi poenta (da, ima poente): kako to da toliko ljudi ne voli tu vrstu muzike a opet izlaze na ulicu da slušaju one baljezgarije, ili na žurkama padaju u trans kad čuju "Moj Beograde" od one sisate?

Nastaviće se...

«Prethodni   1 2 3